Suport

I

Player

1.

Nu. Nu trebuie nicio actiune dedicata din partea ta.

2.

Dupa ce pornesti majoritatea clipurilor, vei vedea ca exista anumite puncte la care poti sari in cuprinsul lectiei. Acelea sunt niste marcaje speciale care te vor ajuta sa identifici mai usor aspectele cautate. Ele sunt enumerate si in Caietul de clasa de sub player. Nu le poti accesa din Caietul de clasa, ci doar din player.

II

Browser

1.

Site-ul ar trebui sa poata fi accesat fara probleme din orice browser. Daca totusi intalnesti probleme, te rugam sa ni le comunici folosind formularul din pagina Contact.

2.

In mod normal nu ar trebui sa nu vezi anumite sectiuni ale site-ului. Pentru setarile standard, totul ar trebui sa fie vizibil in parametri normali. Daca totusi intampini probleme de afisare, te rugam sa ne contactezi prin intermediul paginii de Contact, oferindu-ne o descriere a problemei intampinate.

III

Plata

1.

Cand faci plata, te vom conecta la un sistem securizat. De aceea, vei vedea un format al paginii putin special. Acesta nu face parte din site-ul nostru. Nu l-am dezvoltat noi. Este o platforma dedicata ce ofera protectie tranzactiei.