Intrebari frecvente

Ne dorim ca MyBac.ro sa raspunda la toate intrebarile elevilor. Totusi, se pot naste unele intrebari legate de functionalitati, de aceea am creat o lista cu cele mai frecvente:

1.

Da, se poate vedea cuprinsul fiecarui curs fara a fi nevoie de crearea vreunui cont sau platirea vreunui abonament. Trebuie doar sa accesezi: Cursuri -> Cursuri Fizică / Cursuri Matematică

2.

Nu. Materialele video (lectiile) nu pot fi vizionate fara crearea unui cont si platirea abonemantului. Poti vedea cateva exemple insa in paginile Cursuri -> Cursuri Fizică / Cursuri Matematică

3.

Abonamentul se poate plati dupa creare contului. Ca modalitati de palta avem SMS si card bancar.

4.

Inainte de expirarea abonamentului, vei primi pe mail mai multe notificari. Daca plata se efectueaza in perioada respectiva sau inainte, abonamentul se prelungeste automat. Daca nu se realizeaza prelungirea abonamentului, din cauza neplatii abonamentului, atunci nu vei mai avea acces la paginile cu lectii (clipurile video). Vei putea insa si atunci sa faci plata si sa ai acces din nou la lectii.

5.

Un cont nu poate fi sters. Exista totusi actiuni de stergere, periodice, pentru conturile nefolosite de mult timp.

6.

Ai la dispozitie functionalitatea de recuperare a parolei din sectiunea Login.

7.

Forumul poate fi accesat din mai multe locuri : din cuprinsul paginilor de cursuri si din pagina fiecarei lectii. De fiecare data, ajungi la intrebarile puse pentru lectia respectiva. Poti voda raspunsurile cele mai bune. Raspunsurile cu cele mai multe voturi vor fi afisate primele.

8.

Fie din cuprinsul cursurilor, fie din pagina fiecarei lectii, poti adresa o intrebare pe forum, prin formularul special, pus la dispozitia ta.

9.

Convinge-ti alti prieteni sa se inscrie pe site. Apoi da-ne un mesaj cu adresele de mail ale prietenilor tai. In functie de numarul de abonamente platite de acestia, iti vom extinde abonamentul.

10.

Cu siguranta DA. Scrie-ne folosind formularul din pagina Contact. Orice sugestie e binevenita. De asemenea, daca doresti sa vezi si alte capitole sau sa detaliem pentri tine anumite sectiuni ale curiculei, scrie-ne. Ne vom stradui sa iti oferim materialele necesare.

11.

Dupa ce ai platit abonamentul, te intorci la contul tau si accesezi paginile de curs. Din momentul confirmatii platii vei avea acces la paginile cu lectiile video. Daca intampini probleme, te rugam sa ne contactezi prin intermediul sectiunii Contact.